Deprecated: File wp-db.php is deprecated since version 6.1.0! Use wp-includes/class-wpdb.php instead. in /home/misitioweb/public_html/aoblenet/wp-includes/functions.php on line 5595
Portfolio – AOBLE

ordostore.co.uk

ORDO store eshte nje kompani e themeluar dhe e regjistruar prane organeve tatimore te shtetit Shqipetar ne vitin 2020 dhe që prej pikënisjes ushtron aktivitet në fushën e-commerce. Themeluesit jane Xhesilda Zgjupa dhe Nerti Qatja qe sot jane ne pozicionet perkatese te CEO dhe COO ne kompani. ORDO Store ka nje game te gjere te produkteve origjinale duke perfshire brandet me ne ze te momentit si Jordan, Nike, Yeezy, Skims, Versace, Adidas, Fashion Nova, Diva dhe shume e shume te tjere. Kompania fillimisht eshte pozicionuar pranë rrugës Jordan Misja ku ka vijuar të ushtrojmë aktivitetin deri më Dhjetor të vitit 2021. Ecuria pozitive dhe rritja e ndjeshme prej nisjes deri në fund të vitit 2021 sic duket tek raportet nga dokumentat zyrtare solli nevojën për zhvendosje në një hapësirë më të madhe si dhe me më tepër kushte bashkëkohore për të bërë të mundur organizimin më të mirë të punës. Që prej fillimit të vitit 2022 kompania gjendet në zyrat e reja pranë Bulevardit Bajram Curri.   Kompania jonë aktualisht ofron një sërë shërbimesh, si import/ eksport/ stokim produktesh jo-ushqimore si dhe ofron shitjen e tyre në tregun shqiptar dhe te huaj përmes internetit si me pakicë ashtu edhe me shumicë.   Tregtia e gamës së gjerë të produkteve që ne ofrojmë realizohet përmes platformës ordostore.co.uk persa i perket produkteve per femra dhe men.ordostore.co.uk persa i perket games se produlteve per meshkuj.   Sipas te dhenave qe mund te merren permes QKB kompania rezulton me numer nipt M11403046D dhe aktualisht numeron rreth 10 punojes sipas raportit per vitin 2021. Kompania ORDO Store eshte perfolur shume ne Shqiperi per menyren e shpejte te rritjes si dhe per taktikat qe kane perdorur per kete rritje. Kompania ka perdorur ne nje forme te tyren platformat e rrjeteve sociale per reklamimin dhe per shitjen e produkteve te tyre. Platforma me e perdorur e kompanise eshte Instagram ku ne nje kohe te shkurter kane arritur te gjenerojne mbi 40.000 ndjekes aktive. Nje tjeter menyre perdorur nga kompania per ngjitjen e tyre eshte perdorja e influencerave te huaj per reklamimin e produkteve te tyre ne menyren e shkembimit me marketingun. Shume influencers kane veshur veshjet e ORDO Store
Pilot al Bicikleta te lira

Pilot al

Bicycle shop with quality bicycles from brands such as LOMBARDO, KTM or Cube. Accessories from SHIMANO, RMS.it, SRAM & Mavic.
Albalight led your future

Albalight

Albalight comes to you with a range of services and electrical products. Lamps, strips and other high quality LED products.
Lavander Dry cleaning

Lavander Dry cleaning

We have over 12 years of experience in handling dry cleaning and laundry, therefore we are more than qualified in providing excellent service.

Skysports Albania

Sky Sports Albania is the biggest and most experienced air sports team in Albania. At Sky Sports Albania you will find Air and Water Sports
Hygienio Lavander Image Preview Aoble

Hygienio Lavander

Hygienio Lavander, licensed to perform the disinfection service operates with the Advanced Disinfection System the HYGIENIO device.