Deprecated: File wp-db.php is deprecated since version 6.1.0! Use wp-includes/class-wpdb.php instead. in /home/misitioweb/public_html/aoblenet/wp-includes/functions.php on line 5595
Hygienio Lavander – AOBLE

Hygienio Lavander

Hygienio Lavander disinfection service

Project

Information

The Client

Goal Text What AOBLE wants to accomplishes

The Goal

Goal Text What AOBLE wants to accomplishes
Hygienio Lavander mokup image Aoble

Project

Result

What AOBLE accomplished in the end

Section

Something regarding highlight image 1
hygienio lavander higlight 2 aoble

Section

Something regarding highlight image2
hygienio lavander higlight 1 aoble

Discover more projects

ordostore.co.uk

ORDO store eshte nje kompani e themeluar dhe e regjistruar prane organeve tatimore te shtetit Shqipetar ne vitin 2020 dhe që prej pikënisjes ushtron aktivitet në fushën e-commerce. Themeluesit jane Xhesilda Zgjupa dhe Nerti Qatja qe sot jane ne pozicionet perkatese te CEO dhe COO ne kompani. ORDO Store ka nje game te gjere te produkteve origjinale duke perfshire brandet me ne ze te momentit si Jordan, Nike, Yeezy, Skims, Versace, Adidas, Fashion Nova, Diva dhe shume e shume te tjere. Kompania fillimisht eshte pozicionuar pranë rrugës Jordan Misja ku ka vijuar të ushtrojmë aktivitetin deri më Dhjetor të vitit 2021. Ecuria pozitive dhe rritja e ndjeshme prej nisjes deri në fund të vitit 2021 sic duket tek raportet nga dokumentat zyrtare solli nevojën për zhvendosje në një hapësirë më të madhe si dhe me më tepër kushte bashkëkohore për të bërë të mundur organizimin më të mirë të punës. Që prej fillimit të vitit 2022 kompania gjendet në zyrat e reja pranë Bulevardit Bajram Curri.   Kompania jonë aktualisht ofron një sërë shërbimesh, si import/ eksport/ stokim produktesh jo-ushqimore si dhe ofron shitjen e tyre në tregun shqiptar dhe te huaj përmes internetit si me pakicë ashtu edhe me shumicë.   Tregtia e gamës së gjerë të produkteve që ne ofrojmë realizohet përmes platformës ordostore.co.uk persa i perket produkteve per femra dhe men.ordostore.co.uk persa i perket games se produlteve per meshkuj.   Sipas te dhenave qe mund te merren permes QKB kompania rezulton me numer nipt M11403046D dhe aktualisht numeron rreth 10 punojes sipas raportit per vitin 2021. Kompania ORDO Store eshte perfolur shume ne Shqiperi per menyren e shpejte te rritjes si dhe per taktikat qe kane perdorur per kete rritje. Kompania ka perdorur ne nje forme te tyren platformat e rrjeteve sociale per reklamimin dhe per shitjen e produkteve te tyre. Platforma me e perdorur e kompanise eshte Instagram ku ne nje kohe te shkurter kane arritur te gjenerojne mbi 40.000 ndjekes aktive. Nje tjeter menyre perdorur nga kompania per ngjitjen e tyre eshte perdorja e influencerave te huaj per reklamimin e produkteve te tyre ne menyren e shkembimit me marketingun. Shume influencers kane veshur veshjet e ORDO Store
pinoku by aoble

Pinoku Shop

Pinoku Albania is a ecommerce website selling different products starting from Toys to Furnitures